Produkter

Nedenfor ses en oversigt over de forskellige produkter jeg tilbyder.
Findes det du ønsker ikke på listen, er du velkommen til at ringe eller sende en e-mail til mig.

OBS. Produktoversigt er under opbygning, og mangler derfor en del indhold.

Hjemmesider

Hjemmesider

Jeg udarbejder funktionelle og brugervenlige hjemmesider. Derudover tilbyder jeg, at gøre hjemmesiden mobilvenlig, så hjemmesiden også fremstår brugervenlig på smartphones og tablets. Ligeledes kan jeg give dig mulighed for at holde din hjemmeside opdateret, via et tilpasset redigeringsmodul. Jeg hjælper også med at få hjemmesiden online.

Se mere her
Logo

Logo

For at skabe fokus på din virksomhed, er det vigtig at skabe en identitet ved hjælp af blandt andet et logo. Et logo skal være let at kende, og samtidig skal den skille sig ud fra mængden. Jeg hjælper dig med at finde den rigtige stil og et passende udtryk til dit logo. Samtidig vil jeg sørge for, at det bliver lavet i den allerbedste kvalitet, så det altid står knivskarpt.

Se detaljer
Visitkort

Visitkort

Et visitkort er meget smart, da det ikke fylder ret meget, og dermed nemt at give videre til kunderne. På den måde har de altid dine oplysninger lige ved hånden. Ligeledes kan man på et visitkort skabe meget fokus, så du samtidig vil blive set og husket af eventuel nye kunder.
Jeg udarbejder visitkort med et særpræg, og kan samtidig være behjælpelig med at få sendt til tryk.

Se detaljer
Brochure

Brochurer, flyers mm.

Der findes mange forskellige muligheder indenfor tryk. I en restaurant er der brug for et flot og overskueligt menukort, i en virksomhed kan der være brug for en folder eller et produktkatalog. Der findes ingen grænser for, hvad man kan udarbejde og sende til tryk. Derfor står jeg gerne klar til at hjælpe, ligegyldig hvilke mål du ønsker. Jeg hjælper samtidig også med design og opsætning.

Se detaljer
Markedsføringsprodukter

Markedsføringsprodukter

Vi har alle sammen en kuglepen liggende med et logo på fra den ene eller den anden virksomhed. Der er ekstrem mange muligheder for at blive set på en billig og nem måde. Kuglepenne, mobilcovers, krus, musemåtter mm. er blot et par eksempler på ting man bruger i hverdagen, som man kan give et særpræg med et logo. Jeg hjælper med at sende logo afsted, så du blot skal vente på varen.

Se detaljer
USB-stik

USB-stik

Som kunde hos MTdesign.dk, har du mulighed for at få al materialet med hjem på et USB-stik. USB-stikket kan man fremover benytte til det man har lyst til. Du kan også bestille et USB-stik med dit eget logo på gennem MTdesign.dk. Du kan bestille dem i 8 forskellige farver. Man skal dog minimum bestille 25 stk. af gangen hvis man ønsker eget logo.

Se detaljer
Stickers

Stickers

Det er en nem og billig løsning at skabe fokus via stickers. Man kan blandt anden bruge stickers på bilens nummerpladeramme, butiksfacader mm. Ønsker du at få lavet et par stickers, er jeg behjælpelig med at sende disse til udskæring hos Duesign. Stickersne er super nemme at påsætte og til konkurrencedygtige priser.

Se detaljer
Gavekort

Gavekort

Kender du én, som muligvis har brug for grafisk hjælp, markedsføringsmateriale eller lignende, kan du give ham eller hende et gavekort til MTdesign.dk. Du bestemmer selv beløbet. Derudover tilbyder jeg også at lave designs til gavekort til andre virksomheder i papirformat. Det vil blive trykt i super god kvalitet, og du kan selv bestemme hvilket format det skal laves i.

Se detaljer