Hjemmesider

Jeg udarbejder funktionelle og brugervenlige hjemmesider. Derudover tilbyder jeg, at gøre hjemmesiden mobilvenlig, så hjemmesiden også fremstår brugervenlig på smartphones og tablets. Ligeledes kan jeg give dig mulighed for at holde din hjemmeside opdateret, via et tilpasset redigeringsmodul. Jeg hjælper også med at få hjemmesiden online.

Har du spørgsmål eller mangler du blot en ny hjemmeside, er du velkommen til at kontakte mig.
Nedenfor ses et par af de hjemmesider jeg har udarbejdet.

MTdesign.dk

Den kvikke læser, vil hurtigt genkende denne side. Det er netop den side du er på, men den har jeg selvfølgelig også lavet, og dermed synes jeg den skulle med på listen.

Det er egentlig en simpel side, men jeg har robotsikret mine sider, hvor brugerne kan skrive beskeder og udtalelser til mig. Det er en super god ting at lave, for at undgå en masse spam.

Ådum Serviceudlejning

Hjemmesiden for Ådum Serviceudlejning er primært en side, som skal fremvise deres service mm. Derfor jeg har lavet en stor oversigt over deres produkter. Produktoversigten er lavet som en side, hvor navigationsknapperne navigerer længere ned på siden, i stedet for at skulle loade en ny side for hver kategori. Derudover er siden gjort mobilvenlig.

Bemærk sidens webshop er et tilkøb andet steds fra.

Schroll Danmark

Denne hjemmeside har jeg udarbejdet i forbindelse med et praktikforløb. Dermed ejer jeg ikke rettighederne. Ligeledes kan jeg se, at siden i dag har ændret sig en del, og jeg har dermed intet at gøre med den nuværende hjemmeside.

På billedet kan man alligevel få en fornemmelse af, hvilket udseende hjemmesiden havde, da jeg lavede den.