Udtalelser

Her har du mulighed for at læse et par udtalelser. Du kan ligeledes skrive en udtalelse til mig nederst på siden.
Din besked vil blive vist indenfor ganske kort tid - dog max indenfor én hverdag!

John Thomsen, Johns Danse Musik

Så kom visitkort fra tryk som Malene har designet, ud fra nogle få ønsker, de er blevet super flotte.

Heidi Lykke Ellegaard, Ever After

Rigtig hurtig respons og fik rigtig hurtig et fantastisk udkast på et logo, som var væsentlig bedre end det jeg selv havde tænkt.

Lonni V Høgh, Lvh foto

Jeg skrev til Malene om hun havde lyst til at prøve at lave et nyt logo til mig, og det tog ikke ret lang tid inden jeg havde et rigtig flot et, som jeg nu har fået lavet til klistermærker som det første de skal bruges til! Kan klart anbefale hende til andre!

Kaja Jørgensen, Mira Internet A/S

Malene har været i praktik i Mira InternetSolutions fra den 6. januar til den 4. april 2014. I perioden har hun med stort nærvær arbejdet med forskellige designopgaver. Hun har arbejdet en del med kodning i html/css, opsætning i cms systemer, udvikling af nye funktioner & moduler i php og javascript. Og slutteligt har hun prøvet kræfter med programmering(Typoscript) i det CMS system (TYPO3) vi bruger til udvikling af hjemmesider. Malene arbejder selvstændigt og struktureret med de opgaver hun får, og er absolut ikke bange for nye udfordringer. Gennem sin strukturerede arbejdsform undgår hun stress selv under deadlines i forbindelse med aflevering af en opgave. Som medarbejder har Malene udvist præcision og kvalitetssans, samtidig med at hun med sit gode humør har været et positiv for Mira.

John Thomsen, Box Nordic ApS

Som reklameansvarlig har jeg haft Malene til at lave en forbedret udgave af vores logo. Dette har hun udført til UG. Brugbare filer i form af god kvalitet, og ikke mindst hurtig levering.

Bo Wagener, Westside Tarm

Vi har brugt Malene til at lave vores hjemmeside. Vi gav hende nogle stikord og hun fik frie hænder. Siden blev bedre end forventet og vi er glade for samarbejdet. Malene er nem at arbejde sammen med, hurtig, iderig og dedikeret, hendes råd og viden omkring hjemmesider var til stor hjælp.Indsæt indlæg

Skriv dit navn og virksomhed:
F.eks. Anders Andersen, Coca-Cola


Skriv din besked:


Hvad er 9 + 6